Jojobový olej

Jojobový olej

Je unikátní v celé rostlinné říši – jedná se vlastně o tekutý vosk. Je složen převážně z vyšších mastných kyselin spojených s vyšími alkoholy. Tento olej se prakticky nekazí. Dobře se vstřebává do všech typů pleti včetně mastné. Po aplikaci vytváří na pokožce tenký, stabilní a pružný film, který ji vyživuje a chrání před vlivy okolního prostředí. Jojobový olej se často přidává do emulzí na čištění pleti i do dalších kosmetických produktů, u nichž mimo jiné výrazně prodlužuje trvanlivost. Obnovuje jemnost a svěžest rozpraskaných rtů a dodává lesk, objem a pružnost namáhaným vlasům.

  • Objem: 30 ml
  • Cena: 130,00 
Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.